Per a què utilitzam galetes i tractam dades de navegació?


En aquest web, http://www.paraula.cat , utilitzam galetes.

En cas d'utilitzar el nostre web sense haver desactivat les galetes, manifestau el vostre consentiment perquè s’instal·lin.


Què és una galeta?

Una galeta és un fitxer que els webs transfereixen als equips que s’hi connecten. Si bé sovint els propòsits de les galetes són només tècnics, també poden permetre, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, es poden utilitzar per reconèixer l'usuari.

Hi ha galetes que són controlades i gestionades pel titular mateix del web (són les anomenades «galetes pròpies») i unes altres que ho són per tercers (són conegudes com a «galetes de tercers»), per exemple, perquè proporcionen una eina o una funcionalitat integrada en el web.

Algunes galetes es cancel·len una vegada que ha acabat la navegació pel web (galetes de sessió) mentre que unes altres poden seguir emmagatzemades a l'equip dels usuaris i estar disponibles durant un període més llarg (galetes persistents).


Quin tipus de galetes utilitzam i per a què?
En aquest web utilitzam el següent tipus de galetes:


1. Galetes tècniques o indispensables per prestar els serveis

Utilitzam les galetes tècniques següents per poder prestar els serveis sol·licitats pels nostres usuaris. Aquestes galetes són indispensables per a la navegació i la utilització de les diferents opcions i serveis del web, com, per exemple, controlar el tràfic i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a parts d'accés restringit, recordar la informació que l'usuari proporciona en els formularis emplenats, utilitzar elements de seguretat durant la navegació o compartir continguts a través de xarxes socials.

  • MOODLE SESSION: galeta instal·lada per Moodle Pty Ltd., amb domicili a Lower Bridge Street, 8, Dublín, i que permet proporcionar continuïtat i mantenir la sessió iniciada d’una pàgina a una altra . Quan tancau la sessió, aquesta galeta es destrueix al vostre navegador i al servidor. Podeu consultar més informació sobre aquesta galeta a https://moodle.net/mod/page/view.php?id=30 S.
  • MOODLEID: galeta instal·lada per Moodle Pty Ltd., amb domicili a Lower Bridge Street, 8, Dublín, i que permet recordar el nom d’usuari al navegador. Podeu consultar més informació sobre aquesta galeta a https://moodle.net/mod/page/view.php?id=30 .
  • FACEBOOK CONNECT: galeta instal·lada per Facebook Inc. amb domicili a Willow Road, Menlo Park, CA, 94025. Podeu consultar més informació sobre Facebook for Developers a https://www.facebook.com/FacebookforDevelopers . Teniu la política de privacitat d’aquestes galeta a https://www.facebook.com/about/privacy/ .
  • TWITTER BOTTON i TWITTER SYNDICATION: galetes responsabilitat de Twitter, Inc., amb domicili a 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA, 94103. Podeu llegir més informació sobre galetes de Twitter a https://about.twitter.com/company . També podeu consultar la seva política de privacitat a l’enllaç següent: https://twitter.com/privacy?lang=en .


2. Galetes publicitàries
Utilitzam galetes publicitàries per gestionar els nostres espais publicitaris. Aquestes galetes permeten l'administració d'aquests espais sobre la base de criteris tècnics com el contingut editat o la freqüència en la qual es mostren els anuncis.

Durant la navegació, poden instal·lar-se galetes d'aquest tipus de tercers que s'identifiquen a continuació (nota: tenint en compte que no controlam aquestes galetes, declinam qualsevol responsabilitat respecte al contingut i la veracitat de la informació i les polítiques de privadesa relatives a aquestes galetes).

ADDTHIS - AddThis, Inc., amb domicili a 1595 Spring Hill Road, Suite 300, Vienna, VA, 22182. Més informació sobre aquestes galetes a: http://www.addthis.com/privacy/privacy-policy . Podeu desactivar les galetes ADDTHIS visitant la pàgina d’inhabilitació https://datacloudoptout.oracle.com/#optout . També podeu optar per excloure els processaments de la vostra informació personal utilitzant les eines d’exclusió proporcionades pels següents grups de la indústria de la publicitat en xarxa:


Són anònimes, les galetes?
Les galetes no contenen informació que permeti identificar un usuari concret. Respecte a nosaltres, la informació obtinguda només podrà ser associada a un usuari concret en cas que aquest usuari estigui identificat en el web. En aquest cas, aquestes dades es tractaran segons la política de privacitat del Web, complint en tot moment les exigències de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. En qualsevol moment els usuaris afectats poden exercir el seu dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la política de privacitat esmentada.


Com puc gestionar les galetes?
Els usuaris del web tenen l'opció de no rebre galetes, d’esborrar-les o de ser informats sobre la fixació d’aquestes mitjançant la configuració del seu navegador. Per saber com gestionar les galetes en el vostre navegador, us convidam a consultar l’ajuda que proporciona.

Per a la vostra comoditat, a continuació hi ha informació proporcionada pels desenvolupadors dels principals navegadors sobre la gestió de galetes:

En cas de desactivar les galetes, és possible que no pugueu usar totes les funcionalitats del web.

Per inhabilitar l'ús de galetes publicitàries de tercers, els usuaris també poden visitar la pàgina d'inhabilitació d’Iniciativa Publicitària en Xarxa (NAI, Network Advertising Initiative; pàgina en anglès: http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp